Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині іноземець видурював у людей гроші з ніби-то золоті персні

Фото Поліція Львівської області
Фото Поліція Львівської області
Фото Поліція Львівської області
Фото Поліція Львівської області
1/2
Оперативники карного розшуку викрили іноземця, причетного до пограбувань мешканців Львівщини. Про це повідомили 24 травня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

За рішенням суду 58-річний громадянин сусідньої країни перебуває під вартою, слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину. За скоєне підозрюваному загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, спочатку 58-річний іноземець разом зі своїм спільником намагались видурювати у своїх жертв гроші, натомість пропонуючи їм на заміну нібито золоті перстні, які насправді були не з золота. Коли ж громадяни розуміли, що їх намагаються обдурити, зловмисники просто виривали у них з рук гроші та втікали на автомобілі "Мерседес". Загалом іноземці причетні до трьох таких випадків.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці розшукали автомобіль "Мерседес", яким користувались іноземець зі спільником, на території Івано-Франківської області.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. За рішенням суду він перебуває під вартою.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ