Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині легковик зіткнувся з сміттєвозом

У Самборі на Львівщині легковик зіткнувся зі сміттєвозом. Внаслідок ДТП водій легковика та двоє його пасажирів отримали тілесні ушкодження, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Інформація про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Степана Бандери надійшла у Самбірський відділ поліції 26 листопада близько 04.15.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 25-річний мешканець району, в’їхав у припаркований сміттєвоз. Внаслідок ДТП водій та двоє його пасажирів віком 23 і 24 роки отримали струс головного мозку та інші тілесні ушкодження. Всі вони доставлені у лікарню.

Поліцейські з’ясовують обставини події. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України ((порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).).

Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ