Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині ліквідували незаконне виробництво тютюну

У червні 2016 року в ході проведення операції «Акциз-2016» податкова міліція Львівської області ліквідувала незаконне виробництво (подрібнення) тютюнової сировини для виготовлення фальсифікованих тютюнових виробів, повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

В результаті проведення ряду обшуків в одному з районів Львівської області  виявлено та вилучено обладнання, тютюнову сировину (тютюн), тютюнові вироби різних виробників («Marlboro», «Chesterfield», «HD», «Rothmans», «Davidoff» «Miles» та інші).

Крім цього, виявлено фальсифіковані алкогольні напої та настоянки різних торгових марок, не облікований спирт, марки акцизного податку з ознаками підробки для маркування фальсифікованих тютюнових виробів, транспортні засоби (автомобілі), тара для розливу готової алкогольної продукції та інші засоби та пристосування для виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів.

Разом з тим, виявлено незаконний цех по розливу соняшникової олії, в результаті чого вилучено олію невідомого походження та якості в кількості понад 2 т. орієнтовною вартістю 50 тис. гривень.

Всього в ході ліквідації підпільного виробництва, з незаконного обігу влучено та описано підакцизних товарів орієнтовною вартістю понад 2 млн. грн., обладнання для подрібнення тютюну орієнтовною вартістю 500 тис. грн. та соняшникова олія орієнтовною вартістю понад 50 тис. гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ