Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині на хабарі у 500 доларів затримали головного лікаря

ГУ НП у Львівській області
ГУ НП у Львівській області
ГУ НП у Львівській області
ГУ НП у Львівській області
1/2
Сьогодні, 10 травня, поліцейські затримали головного лікаря одного із медичних закладів регіону, який за прийняття на роботу у лікарню вимагав неправомірну вигоду у розмірі 500 доларів. Про це повідомили у ГУ НП у Львівській області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції та слідчого управління обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області затримали медика-хабарника у службовому кабінеті.

Як з'ясувалось, кошти передбачались за посаду медсестри. Кошти вилучили правоохоронці. Окрім того, у кабінеті лікаря правоохоронці виявили додатково 300 доларів США та 7,6 тисяч гривень.

На даний час продовжуються процесуальні дії. Поліцейські перевіряють причетність затриманого та інших осіб до скоєння аналогічних фактів.

Санкція статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, за якою відкрито кримінальне провадження, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ