Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині на місці пожежі виявили тіло власника

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, 4 січня о 23:43 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Стрілки Старосамбірського району в житловому будинку розміром 48 м кв.
Фото: ДСНС

На місце пожежі було відправлено відділення 27-ої державної пожежної частини м. Старий Самбір та відділення місцевої пожежної команди с. Стрілки.

По прибуттю весь дерев’яний будинок був у вогні, провівши розвідку пожежі, вогнеборці натрапили на тіло бездиханного власника будинку, чоловіка 1967 року народження, його було винесено на зовні, паралельно проводивши роботи по гасінню пожежі водою.

Пожежу вдалось ліквідувати о 00:52 год, вогонь знищив покриття на всій площі будинку, кімнату та коридор на площі 24 м кв.

До гасіння пожежі залучено 4 фахівця ДСНС, 2 одиниці пожежної техніки та 2 рятувальника з місцевої пожежної команди.

Головне управленні ДСНС України застерігає мешканців Львівщини дотримуватись правил пожежної безпеки, особливо в зимовий період, не перевантажуйте електромережу опалювальними приладами, особливої увагу приділіть святковим прикрасам які вмикаються в електромережу звертайте увагу та сертифікацію гірлянд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ