Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині напередодні ввечері ліквідували 6 пожеж в господарських будівлях

Вогнеборці Львівщини ввечері 14 липня ліквідували 6 пожеж в господарських будівлях. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.
Фото: ДСНС

Протягом вечора 14 липня вогнеборці Львівщини ліквідували 6 пожеж в господарських будівлях. Так, зокрема о 20:37 вогнеборці отримали повідомлення про пожежу в с. Береги Самбірського району в дерев'яній господарській будівлі, критій шифером, розміром 12×6 м. Горіла господарська будівля та 3 т сіна. О 22:05 вогнеборці ліквідували пожежу.

О 21:05 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Путятичі Львівського району в цегляній господарській будівлі, критій шифером, розміром 9×5 м. Горів дах по всій площі та 2 т сіна. О 23:25 вогнеборці м. Городка та сел. Великий Любінь ліквідували пожежу.

О 21:24 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в с. Сокільники Львівського району в дерев'яній господарській будівлі, критій деревом, розміром 3×4 м. Будівля була повністю охоплена вогнем. О 22:30 вогнеборці м. Львова ліквідували пожежу.

Також о 22.08 вогнеборці отримали повідомлення про пожежу в с. Паланки Яворівського району в дерев'яній господарській будівлі, критій бляхою, розміром 6×10 м., де будівля була повністю охоплена вогнем. О 23:40 вогнеборці ліквідували пожежу.

О 22:31 надійшло повідомлення про пожежу в с. Кореличі Львівського району в дерев'яній господарській будівлі, критій шифером, розміром 8х10 м. Горіла господарська будівля та 20 т сіна. О 01:55 15 липня вогнеборці ліквідували пожежу.

Цього ж дня о 22:37 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в с. Новий Витків Червоноградського району в цегляній господарській будівлі, критій шифером, розміром 6х11 м. Горів дах та перекриття на площі 50 кв.м., 1 т сіна та 1 т соломи. О 00:16 вогнеборці м. Радехів та м. Червоноград ліквідували пожежу.

Причини та обставини виникнення пожеж встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ