Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині неподалік від АЗС та житлових будинків виявили боєприпас

Як повідомили 29 березня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, на Львівщині продовжують знищувати застарілі боєприпаси

27 березня фахівці піротехнічної групи 2 спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили та знищили встановленим порядком 2 боєприпаси часів Другої світової війни.

88 мм артилерійський снаряд виявлений в лісі поблизу с. Остроженець Мостиського району. Боєприпас знаходився на відстані 2 500 м від житлових будинків.

75 мм артилерійський снаряд, що був виявлений в с. Підгірне Пустомитівського району під час прогулянки на відстані 50 м від дороги, 300 м від житлових будинків та 400 м від АЗС "Укрнафта".

З початку року на Львівщині виявлено 99 вибухонебезпечних предметів в 59 місцях.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів Другої світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні.

Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку "101" або місцеві органи влади.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 28 березня рятувальники Львівщини 128 разів виїжджали на пожежі сухої трави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ