Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Вчора рятувальники Львівщини 128 разів виїжджали на пожежі сухої трави

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/3
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, у Львівській області протягом доби, що минула рятувальники здійснили 128 виїздів на пожежі сухої трави.

Протягом минулої доби до рятувальників надійшло 128 повідомлень про пожежі сухої трави.

Горіння сухої трави зафіксували у Пустомитівському, Дрогобицькому, Яворівському, Городоцькому, Буському, Старосамбірському, Золочівському, Сокальському, Жовківському, Стрийському, Бродівському, Турківському, Жидачівському, Миколаївському, Радехівському, Сколівському, Мостиському районах.

Також не обійшлось від пожеж сухої трави в містах Львів, Стрий, Сокаль, Пустомити, Новояворівськ, Великі Мости, Новий Розділ, Яворів, Старий Самбір, Городок, Червоноград, Турка, Жовква, Буськ , Судова Вишня, Броди, Золочів та Стебник.

Головне управління ДСНС України у Львівській області вкотре нагадує, що категорично забороняється спалювати сміття, розводити багаття поблизу лісових насаджень, сухої рослинності, на полях та залишати недопалки чи сірники на трав’янистій підстилці.

Під час відпочинку на природі, необхідно пам'ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу не лише навколишньому середовищу, але й, в першу чергу, вашому життю та здоров'ю.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, через паліїв трави на Закарпатті вигоріло 2 га Долини нарцисів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ