Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині невідомі крали дизпаливо через врізку у трубі

Вчора, 7 грудня о 08:45 від оперативного чергового ГУ ДСНС України у Львівській області надійшло повідомлення про виявлення масляних плям райдужного кольору в річці Струга поблизу села Бучали Городоцького району, повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Встановлено, що 6 грудня о 16:25  неподалік с. Переможне Городоцького району невідомі особи провели несанкціоновану, кримінальну врізку до труби магістральної лінії продуктопроводу на 176 км  ДП "ПрикарпатЗахідтранс". У результаті зловмисного пошкодження стався розлив дизпалива за межі охоронної зони і незначна кількість через грунтові води потрапили до річки Струга.

Візуальним оглядом на річці виявлені плями райдужного кольору діаметром від 5 до 20 см на відстані одна від одної 10-20 метрів.

Аварія ліквідована, продуктопровід працює в звичайному режимі. Забруднення навколишнього середовища немає. На місці працювала бригада ПрикарпатЗахідтранс, фахівці: СЕС, екологічної інспекції, ДСНС, представники місцевих органів влади та поліції.

 Причини події - з'ясовуються, проводиться дослідча перевіка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ