Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині обстежили аварійно-небезпечні ділянки

Львівські патрульні взяли участь в спільному обстеженні аварійно-небезпечних ділянок та ділянок концентрації ДТП. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Патрульної поліції Львівщини.

Нещодавно, інспектори відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Львівській області, спільно з фахівцями відділу безпеки дорожнього руху ДП «ДерждорНДІ» та з представниками Служби автомобільних доріг Львівської області провели обстеження аварійно-небезпечних ділянок та ділянок (місць) концентрації ДТП на автомобільних дорогах державного значення Львівської області.

Фахівці відділу безпеки дорожнього руху ДП “ДерждорНДІ” провели обстеження та рекомендували ряд заходів відповідно до Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні до 2020 року. Така програма передбачає позначення пішохідних переходів розміткою червоно-білого кольору з використанням стійких маркувальних матеріалів, заміну дорожніх знаків на ідентичні з жовтою каймою або з підсвіткою чи сигнальними лампами, встановлення контрастного освітлення безпосередньо над пішохідним переходом та інші.

Такі обстеження аварійно-небезпечних ділянок та ділянок (місць) концентрації ДТП дають свої позитивні результати, а тому управління патрульної поліції у Львівській області і надалі буде співпрацювати та докладати максимум зусиль для зниження аварійності на дорогах Львівщини.

Нагадаємо, з початку року на Львівщині трапилась 901 ДТП, в яких загинуло 99 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ