Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

На Львівщині оголошено літературний конкурс серед школярів

Львівський обласний відділ Союзу Українок за сприяння департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради проводить обласний фестиваль-конкурс «І слово, і пісня, матусю, тобі». В такий спосіб виявлятимуть юних талантів Львівщини.

До участі в конкурсі запрошуються учні навчальних закладів Львівської області (крім м. Львова) віком до 18 років (станом на 01.01.2016). Учасники будуть поділені на дві вікові групи: І група – від 9 до 14 років; ІІ група – до 18 років.

- авторська поезія;

- авторська проза;

- виконання пісні про маму.

Обласний фестиваль-конкурс проводиться у два етапи:

- 1 етап – районний та міський відбір;

- 2 етап – обласний конкурс у м. Львові.

На першому етапі журі визначає переможців у кожній номінації, відповідно до вікової групи. Їх нагородять дипломами. В обласному конкурсі братимуть участь переможці, які посіли перші місця у районних, міських відборах.

Заявки на участь в обласному конкурсі подає виключно відділ освіти на підставі висновку журі районних, міських відборів спільно з організацією Союзу Українок.

Заявки приймаються до 10 квітня 2016 року виключно в електронному вигляді на адресу:[email protected] з темою «обласний фестиваль-конкурс».

Заявки в паперовому вигляді братися до уваги не будуть.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ