Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині під час зіткнення бензовоза з легковиком постраждало п’ятеро осіб

На Львівщині у Перемишлянському районі у місті Бібрка вчора, 21 липня, сталась ДТП. Там під час зіткнення бензовоза з легковиком постраждало п’ятеро осіб, серед них двоє малолітніх дітей, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Автопригода сталася о 16.45 на вул. Львівській.

Внаслідок зіткнення вантажного автомобіля «Вольво» (бензовоз), під керуванням 28-річного жителя Львівщини, з автомобілем «ВАЗ-2108», яким керував 38-річний житель міста Бібрка, отримали травми різного ступеню важкості водій та четверо пасажирів легковика. 41-річну жінку, в якої було діагностовано забій грудної клітки, після надання медичної допомоги було відпущено додому. Водія та трьох пасажирів легковика - 51-річного чоловіка та двох п’ятирічних дітей (брат та сестра) госпіталізовано з травмами та забоями.

Майже 200 ДТП сталось на Львівщині за тиждень

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження,- карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Всі обставини ДТП розслідуються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ