Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині під колесами авто загинув велосипедист

У Перемишлянському районі Львівської області трапилась ДТП. Про це інформує Департамент з питань цивільного захсиут Львівської ОДА.
Фото: поліція Львівської області

31 липня, близько 11:16 год. у с. Лани Перемишлянського району, мешканець м. Бережани Тернопільської області 1981 року народження, керуючи автомобілем марки "Фольксваген Кадді", здійснив наїзд на велосипедиста, мешканця с. Лани Перемишлянського району 1962 року народження.

Внаслідок ДТП велосипедист від отриманих травм загинув на місці пригоди.

Обставини події встановлюються.

Правоохоронці закликають водіїв та велосипедистів ретельно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху. Бережіть життя та здоров’я - своє та інших учасників дорожнього руху. ПРо це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 31 липня близько 11.00 в одному з сіл Перемишлянського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, 39-річний житель міста Бережани Тернопільської області, керуючи автомобілем «Фольксваген Гольф», скоїв наїзд на велосипедиста, місцевого мешканця віком 58 років, який від отриманих травм помер на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ