Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині піротехніки знищили два артснаряди

Як повідомили 13 серпня Гал-інфо у прес-службі ДСНС, у Львівській області піротехніки ДСНС вилучили та знищили 2 артилерійські снаряди часів Другої світової війни.
Фото ДСНС

12 серпня о 10:30 піротехнічною групою 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 75 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Снаряд було виявлено в м. Хирів Старосамбірського району на березі під час купання в річці Стрв’яж.

Цього ж дня о 16:00 піротехнічною групою 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 76 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Снаряд було виявлено в с. Уріж Дрогобицького району під час проведення земляних робіт.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається з проханням дотримуватись правил безпеки у разі виявлення вибухонебезпечної знахідки.

Не наражайте себе на небезпеку: ні в якому разі не торкайтесь небезпечного предмету, не переносьте та не розбирайте його, не кидайте у багаття – це дуже небезпечно! Негайно повідомте про небезпечну знахідку за номером ʺ101ʺ або ʺ102ʺ!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ