Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині викрили трьох іноземців, причетних до пограбування пенсіонерки

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, 11 березня до поліції звернулася 81-річна львів’янка і повідомила, що її пограбували.

За словами жінки, невідомі особи близько 16.40 зайшли у помешкання, заволоділи її сумочкою, в якій знаходилися 2 000 доларів США, 20 000 гривень і  золоті прикраси та втекли.

Про скоєння злочину співробітники Ситуаційного центру Головного управління Нацполіції Львівщини негайно повідомили усі підрозділи поліції. Під час проведення оперативно-розшукових заходів на трасі Київ-Чоп працівники Управління патрульної поліції зупинили автомобіль «Мерседес Е200», у якому їхали зловмисники - троє громадян Румунії віком від 16 до 36 років. Вони були доставлені у Шевченківський відділ поліції для встановлення обставин події.
В транспортному засобі поліцейські виявили 8 000 доларів США, 20 000 гривень, вироби з жовтого металу, телевізор "Samsung", набір посуду та три мобільні телефони. 

Двоє із зловмисників затримані за ст.208 КПК України, наймолодший із них доставлений у притулок для неповнолітніх.
За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Досудове розслідування триває. Проводиться перевірка щодо причетності зловмисників до інших кримінальних правопорушень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ