Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині поліцейські вилучили промислові партії контрафактного алкоголю та тютюнових виробів

Злочинну схему торгівлі підробленими підакцизними товарами викрили співробітники Яворівського відділу поліції за оперативного супроводу працівників Західного регіонального Управління Державної прикордонної служби України, за процесуального керівництва Яворівського відділу Городоцької місцевої прокуратури. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.
Як попередньо встановили правоохоронці, зловмисники, використовуючи марки акцизного збору з ознаками підроблення, збували промислові партії контрафактної лікеро-горілчаної та тютюнової продукції через торгівельні заклади - магазини, гуртівні, а також переправляючи їх за кордон.
Під час проведення санкціонованих обшуків у магазинах, гуртівнях та у місцях проживання зловмисників на території Яворівського та Мостиського районів Львівської області, сьогодні, 17 жовтня, правоохоронці виявили та вилучили 7 тисяч пляшок алкоголю (горілка, віскі, вино) відомих виробників в різних ємностях, 400 літрів рідини, схожої на спирт, а також майже 176 тисяч пачок сигарет різних брендів, у тому числі й закордонних. На продукції були наклеєні марки з ознаками підроблення. Всі речові докази поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.
Слідчі Яворівського відділу поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до семи років позбавлення волі.
Проводяться необхідні оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до скоєння злочину, а також виявлення джерел постачання та мережі збуту контрафактної алкогольної та тютюнової продукції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ