Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині поліцейські затримали водія, котрий вчинив смертельний наїзд на неповнолітню

На Львівщині поліцейські затримали водія, котрий вчинив смертельний наїзд на неповнолітню дівчину-пішохода. Про це повідомили в ГУ НП Львівщини.
Фото: Поліція Львівської області

За скоєне 26-річному жителю Турки загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 4 січня близько 23.30 на вулиці Молодіжній у місті Турка.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Гольф», 26-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням, після чого його автомобіль виїхав на тротуар, де здійснив наїзд на пішохода – 16-річну дівчину, також жительку Турки, після чого в’їхав у стіну будинку. Від отриманих травм дівчина померла на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водія «Фольксвагена» поліцейські затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ