Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника за підозрою у вбивстві односельця

20 грудня на оперативну лінію "102" надійшло повідомлення про смерть мешканця села Звенигород.

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

За словами заявника, 34-річного односельця загиблого, чоловік впав у власному будинку зі сходів і спричинив собі смертельні травми.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, криміналіст та співробітники інших служб відділу поліції відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2.

На місці події правоохоронці виявили труп 57-річного господаря будинку з ознаками насильницької смерті – численними ножовими пораненнями в ділянці грудей. Як встановили поліцейські, у той день в гостях у загиблого перебував його односелець.

Приблизно о 20:00 між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість кілька разів вдарив господаря ножем у груди і завдав йому тілесних ушкоджень, які, як надалі встановили медики, стали причиною смерті. Коли гість переконався, що чоловік помер, то повідомив про це у поліцію, вигадавши історію з падінням.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. 

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ