Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині потяг збив жінку: вона загинула

Як зазначають у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, 24 листопада о 15:33 год. на залізничному перегоні "Сапіжанка-Добротвір"

На переїзді, із справною сигналізацією, який не охороняється поїзд №142 сполученням "Львів-Бахмут" смертельно травмував мешканку м. Кам’янка-Бузька 1944 року народження.

Затримка руху поїзду №142 склала 1 год.6 хв., поїзду №6306 – 54 хв.

Обставини події встановлюються.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, у Кам’янка-Бузький відділ поліції 24 листопада надійшло повідомлення про те, що на залізничному перегоні між райцентром та селом Зубів Міст, близько 15.40, внаслідок наїзду потяга загинула жінка.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу загиблої – нею виявилась 45-річна мешканка Кам’янки-Бузької. Від травм, отриманих внаслідок наїзду потяга сполученням "Львів-Бахмут" вона померла на місці події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за  ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині водій наїхав на велосипедиста, той помер в кареті швидкої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ