Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині продовжують знищувати застарілі боєприпаси

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, на Львівщині рятувальники продовжують знищувати застарілі боєприпаси.
Фото: ДСНС

3 травня піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено 2 боєприпаси часів Другої світової війни.

155 мм артилерійський снаряд виявлений в с. Муроване Пустомитівського району в полі , на відстані 200 м від житлових будинків.

155 мм артснаряд, що був виявлений в с. Вороняки Золочівського району під час господарських робіт в полі. Боєприпас знаходився на відстані 500 м від житлових будинків, 20 м від залізничної колії.

Боєприпаси вилучено та знищено у встановленому порядку.

З початку року на Львівщині виявлено 262 вибухонебезпечних предметів в 140 місцях.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів Другої світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях.

Рятувальники застерігаю мешканців області у жодному разі не чіпати підозрілі знахідки. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ