Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині провели всеукраїнський благодійний турнір «BE STRONG WITH AZOV»

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/3
21 травня у Львові провели всеукраїнський благодійний турнір «BE STRONG WITH AZOV» з фрі-файту та контактних єдиноборств. Він присвячений 10 річниці створення 12 бригади спеціального призначення Нацгвардії України «Азов». Про це інформує Львівська ОВА.

Турнір є вшануванням пам’яті загиблих бійців «Азов» та нагадуванням про тих, які ще знаходяться у російському полоні. 

«Надзвичайно важливо що цей турнір відбувається. На мою думку, це не лише про спорт, це про шану легендарного військового підрозділу  Нацгвардії  «Азов». Цей турнір в такому широкому представництві це – найкращий прояв на очне свічення того, що ідеї Азову живуть та  розвиваються, адже «Азов» це не тільки про військо та зброю, це, перш за все, про людей. Людей, які сьогодні творять історію», – зазначив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик. 

У турнірі змагались понад 50 спортсменів зі змішаних бойових мистецтв одразу у двох вікових категоріях, а саме: серед юнаків 16-17 років та дорослих 18 років і старше. 

«Цей турнір, свого роду, акція, яка має нагадувати людям, що «Азов» досі в полоні і всіляко боротись за них. Турнір має таку символічну назву, тому що як хлопці бились за нас в Маріуполі, так ми повинні зараз боротись за них», – зазначив керівник Львівського рекрутингового центру бригади «Азов» Андрій Лазурко.

Захід має благодійну мету. Тож охочі вносили донати на забезпечення 12-ї бригади «Азову». 

Також після турніру відбулись професійні бої у межах версії змішаних єдиноборств під назвою «Road to WWFC». Усіх призерів відзначили цінними подарунками 12 бригади «Азов». Учасниками цих боїв є професійні спортсмени, які не брали участь у турнірі «BE STRONG WITH AZOV».

«Турнір – це можливість не тільки проявити спортивні навички, але й це елемент партійного виховання. Тому це надзвичайно важливо говорити, що є молоде покоління азовців та інших підрозділів Збройних Сил України. З пам'яттю про загиблих, але з вірою в нашу Перемогу», – наголосив  Андрій Годик.

Організаторами заходу є:

  1.   Українська федерація змішаних бойових мистецтв UF MMA.

  2.   Відокремлений підрозділ ГО «Українська федерація змішаних бойових мистецтв UF MMA у Львівській області».

  3.   12-та бригада спеціального призначення НГУ «Азов».

  4.   Спортклуб «Галицькі Леви» (м. Львів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ