Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині провели всеукраїнський благодійний турнір з футзалу

Упродовж чотирьох днів, з 8 по 11 серпня, в спортивному комплексі «Боско-Арена» тривав XIII всеукраїнський турнір з футзалу «Кубок Львівщини - 2023 ЗСУ». Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.
Фото: Львівська ОВА

За кубок у змаганнях боролися 8 топових футзальних команд України:  «Енергія» (Львів), «Кардинал-Рівне» (Рівне), «Любарт» (Луцьк), «Aurora Team» (Київ), «ХІТ» (Київ), «in.IT» (Львів), «Sky Up Futsal» (Київ), «Сокіл» (Хмельницький).

Сьогодні ж, 11 серпня, відбулись фінальні раунди змагань. За їх підсумками перше місце здобула команда «ХІТ» (Київ), друге - «Aurora Team» (Київ), третє - «Енергія» (Львів).

Кубки та медалі переможцям та призерам вручив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, начальник управління молоді та спорту ЛОВА Роман Хім’як. 

«Величезне дякую за цей турнір і щодня потрібно дякувати ЗСУ, що ми маємо можливість його проводити. Дякую за гру і за те, що водночас  допомагаєте львівській 125-й бригаді. Переможців вітаю, учасникам велика подяка. Перемога буде за нами», - зазначив Максим Козицький.

XIII всеукраїнський турнір з футзалу «Кубок Львівщини» став благодійним. В межах заходу збирали кошти на ремонт авто для 125-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ