Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині прикрили чергову підпільну гуральню

В рамках операції «Акциз-2017» податкова міліція Львівщини припинила діяльність підпільного виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв, які продавались через мережу магазинів по занижених цінах і могли становити загрозу життю та здоров'ю громадян, повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Під час проведених 25 липня цього року обшуків у приміщеннях двох приватних домогосподарств міста Радехова Львівської області, виявлено 23 пляшки коньяку з марками акцизного податку з явними ознаками підробки, 3,2 тисячі літрів спирту у бочках і каністрах, 50 тисяч корків, етикетки на горілку марки «Володар», марки акцизного податку сумнівного походження, шланги, лійки, клей, та інші засоби і пристосування для виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів. Орієнтовна вартість вилучених товарів складає понад 600 тисяч гривень.

Загалом за 7 місяців поточного року співробітниками податкової міліції ДФС у Львівській області ліквідовано 7 підпільних виробництв алкогольного фальсифікату.

Загальна кількість вилученого з незаконного обігу алкоголю складає 14,3 тис. літрів, спирту – 1,6 тис. літрів.
Тільки за перше півріччя цього року оголошено 13 підозр підозрюваним за статтею 204 КК України „Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів”, і матеріали 13-ти кримінальних проваджень скеровано до суду з обвинувальним актом, по 6-ти справах судами постановлено обвинувальні вироки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ