Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині прикрили канал реалізації фальсифікованого алкоголю

1/3
Працівники Управління захисту економіки у Львівській області за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури 15 березня викрили підпільний цех із виготовлення підробленої горілки та торговельне підприємство, яке її реалізовувало, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Встановлено, що виробництво фальсифікату налагодив 42-річний мешканець міста Червоноград у приміщенні боксу на території гаражного кооперативу. Розлив підробленого напою проводився в антисанітарних умовах.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили майже 1000 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв відомих українських брендів, близько 1600 марок акцизного збору з ознаками підробки та понад 160 літрів етилового спирту.

Зразки продукції відправлені на експертне дослідження.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ