Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині припинили роботу „підпільної” пивоварні”

1/2
Податкові міліціонери Львівщини припинили роботу „підпільної” пивоварні”, - прес-служба ДФС Львівщини.

Згідно отриманої інформації встановлено, що службові особи одного з місцевих підприємств, за відсутності необхідних ліцензій, організували незаконне виготовлення і реалізацію пива, яке є підакцизним товаром.

У першій декаді липня за цим фактом розпочато досудове розслідування, за попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст.204 КК України («Незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових  виробів, або інших тютюнових товарів»).

Невідкладно проведено огляд у приміщеннях підприємства, де виявлено спеціальне обладнання для виготовлення пива, а саме: електронний блок керування процесом виробництва, чани для варіння та бродіння, шланги, електронасоси, орієнтовно 7 тонн пива, вартістю близько півмільйона гривень.

Загальна орієнтовна вартість описаних, вилучених та переданих на матеріальне предметів склала понад 2 млн.грн.

Наразі продовжуються невідкладні слідчі дії.

Відповідальність за кримінальне правопорушення за ч.1 ст.204 згідно Кримінального кодексу передбачає штраф від 500 до 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі до трьох років з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ