Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині раніше судима жінка вбила чоловіка

У Яворові раніше неодноразово судима жінка причетна до вбивства. Встановлено, що зловмисниця два тижнів тому була звільнена за «законом Савченко» з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за розбій, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 7 травня, близько 9 години у Яворівський відділ поліції надійшла інформація про те, що у райцентрі на подвір’ї одного із приватних будинків виявили тіло чоловіка без ознак життя.

«Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, виявила там мертвого 61-річного господаря будинку. Під час огляду було  встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок ножового поранення у живіт. Тіло відправлено на судово-медичну експертизу», - повідомив начальник Яворівського відділу поліції підполковник поліції Ігор Муха.

Правоохоронці з’ясували, що до вбивства пенсіонера, яке сталося під час побутового конфлікту, причетна 39-річна жителька Житомирської області, яка перебувала у нього в гостях. Близько двох тижнів тому вона була звільнена за «законом Савченко» з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за розбій.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо обрання для зловмисниці міри запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ