Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині розпочали капітальний ремонт ще однієї дороги

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
У Турківському районі розпочали капітальний ремонт дороги Боберка- Бориня. Про це повідомили 6 жовтня гал-інфо у прес-службі ЛОДА.

Дорога протяжністю майже 30 кілометрів. Загальна вартість ремонтних робіт - близько 420 млн гривень.

Цьогоріч планують  відремонтувати 10 кілометрів дорожнього покриття і використати 90 млн грн, які область отримала з Державного дорожнього фонду.

Ремонтуватиме цей автошлях компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл».

"Підрядник має повністю перебудувати дорогу, облаштувавши асфальтнобетонне покриття. Це дуже серйозний проект для Турківщини, дорога веде до перспективного пункту пропуску Боберка - Смольник, а також є однією з доріг, що входить в проект Малого карпатського кола, яке плануємо реалізувати в межах Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей", - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

За його словами,  зараз  також розробляють проект на ремонт ще однієї важливої для карпатського регіону дороги Турка - Лопушанка

"Наступного року плануємо всі 23 кілометри дороги капітально відремонтувати.Ремонтна кампанія в області активно триває, розуміємо, що якісні дороги - це безпека та комфорт мешканців Львівщини", - додав Юрій Бучко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ