Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На Львівщині розпочався фестиваль ʺФранцузька осіньʺ

Щорічний фестиваль ʺФранцузька веснаʺ уперше за 17 років не вдалось провести традиційно у квітні через запровадження карантину, тож цьогоріч фестиваль відбувається восени з оновленою назвою - ʺФранцузька осіньʺ. Про це повідомили 29 вересня Гал-інфо у прес-службі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/2

28 вересня за участі директора Альянс Франсез Ніколя Фасіно, президента Альянс Франсез Василя Кметя, Почесного консула Франції у Львові Данила Яреми, директора департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА Романа Шепеляка відбулось урочисте відкриття фестивалю.

ʺЗв’язок між французькою культурою та Україною залишається міцним. Він живиться обмінами, відкриттями, діалогами між усіма діячами у сфері мистецтва. У цьому сенс глибокої та тривалої культурної співпраці. У програмі цьогорічного фестивалю представлені виставки, конференції, кіно, театр, літератураʺ, – наголосив директор Альянс Франсез Ніколя Фасіно.

ʺДякую за можливість у цей непростий час відвідати таку чудову подію. ʺФранцузька осіньʺ можливість не лише гарно провести час, але й більше дізнатись про історичні відносини між Україною та Францієюʺ, - зазначив директор департаменту Роман Шепеляк.

У програмі фестивалю: виставки, конференції, кіно тощо.

Проведення заходів відбуватиметься відповідно до чинних санітарних норм.

1/1
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ