Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині рятувальники ліквідовували наслідки негоди

У зв’язку із значними опадами, що супроводжувались поривами вітру на території Львівської області 11 червня було здійснено 5 виїздів на ліквідацію наслідків негоди. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Рятувальними підрозділами було вивільнено 1 загиблу особу внаслідок падіння дерева, здійснено відкачку води з 5 підвальних приміщень та проїжджої частини (відкачано 38,5 куб.м води) та здійснено порізку поваленого дерева. 

Зокрема, в м. Львові: на вул. Перфецького,19 підтоплено підвальне приміщення будівлі. Для відкачки води залучались рятувальники 4 ДПРЧ м. Львова, якими проведено роботи з відкачки 4 куб.м води.

В м. Львові, вул. Торфяна, 11, 13, 15 підтоплено 4 підвали житлових будинків. Для відкачки води залучались рятувальники 3 ДПРЧ м. Львова, де за допомогою мотопомпи було відкачано 30 куб м води.

Також, на вул. Наукова, 25 підтоплено проїжджу частину біля ліцею № 45. Для відкачки води залучались рятувальники 4 ДПРЧ м. Львова (відкачано 4,5 куб.м води).

В Жовківському районі на автодорозі Львів - Рава-Руська поблизу сел. Куликів впало дерево на проїжджу частину. Пожежно-рятувальним відділенням МПК сел. Куликів проведено порізку поваленого дерева та забезпечено безпечний проїзд автотранспорту.

Загалом для ліквідації наслідків негоди було залучено 29 чоловік особового складу та 9 одиниць спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ