Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині СБУ затримала на хабарі поліцейського

Заступника начальника одного з відділів Національної поліції у Львівській області викрила на хабарництві Служба безпеки України спільно з прокуратурою. Про це повідомила прес-служба УСБ України у Львівській області.

"Майор поліції вимагав від місцевого мешканця 22 тисячі гривень за не притягнення його до кримінальної відповідальності за крадіжку.

Співробітники спецслужби затримали поліцейського-хабарника під час одержання частини неправомірної вигоди у розмірі 20 тисяч гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру. Слідчі дії тривають", - йдеться у повідомленні СБУ.

Нагадаємо, за повідомленням ЗМІ, на хабарі погорів заступник начальника Шевченківського відділу.

Додамо, вчора в Україні оперативники територіальних управлінь захисту економіки спільно з іншими підрозділами затримали 8 хабарників. Загальна сума пропонованої неправомірної вигоди склала 325 тисяч гривень.

Як повідомляло Гал-інфо,  5 квітня на хабарі у розмірі 2 500 грн. затримали в.о. заступника начальника Сихівського райвідділу поліції Львова. Під час обшуків також було виявлено 60 тисяч гривень та 3,4 тисяч євро. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ