Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині школярка потрапила в реанімацію через алкоголь

У Камянко-Буський відділ поліції 5 листопада о 21.40 надійшло повідомлення від чергової медсестри місцевої лікарні про те, що до них без свідомості з діагнозом «алкогольне отруєння» поступила 15-річна учениця однієї з шкіл міста. Дівчинку було госпіталізовано у реанімаційне відділення, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці з’ясували обставини події. Встановлено, що у той день дівчинка перебувала в гостях у своєї подруги, старшою за неї на рік учениці тієї ж школи. Вони разом розпивали вино і під час цього молодшій стало погано. Тоді подруга зателефонувала у «швидку медичну допомогу».

Також поліцейські встановили, що подруга, у якої дівчата розпивали спиртне, живе сама, оскільки її мама зараз працює у Польщі. За цим фактом проводиться перевірка, поліцейські вирішують питання про притягнення до відповідальності батьків неповнолітніх.

Шановні батьки! Правоохоронці нагадують, що за неналежне виконання вами своїх обов’язків по догляду за дітьми, законодавством України передбачена відповідальність. Пам’ятайте – головне для дитини – це спілкування з батьками. Лише у цьому випадку ви зможете побачити зміни у поведінці дитини і вчасно відреагувати на це. Уважні батьки завжди помітять, що їх син чи донька вживали алкоголь. Важливо також знати з ким дружить ваша дитина і з ким вона проводить вільний час.

І головне – ви завжди повинні знати відповідь на запитання – «А де зараз моя дитина?».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ