Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині спіймала на "гарячому" 7 паліїв сухої трави

На цих вихідних в Львівському районі працювала рейдова група. До складу якої входили працівники ДСНС Львівщини та Національної поліції. Про це повідомили 11 вересня у пресслужбі ДСНС Львівської області.

Для тих, «господарів», які хочуть спалювали сухостій на своїх присадибних ділянках, у полях, біля хат – задумайтесь чи маєте зайві гроші. Так, як такі підпали караються законом у вигляді штрафу:

  • для громадян від 3 060 грн до 6 120 грн
  • для посадових осіб 15 300 грн до 21 420 грн

В першу чергу із населенням проводилась роз’яснювальна робота. Громадянам роздавались інформаційні листівки, щодо заборони спалювання сухої трави та небезпеки, яку несуть такі пожежі.

Однак, вході проведення рейду було складено 7 адмінпротокол за спалювання сухої рослинності. Для пошуку порушників, був залучений безпілотник. Варто зазначити, що безпілотники активно застосовуються ДСНС. Так, як переглядаючи обстановку за допомогою дронів, рятувальники значно заощаджують час, що є дуже ефективно.

Слід пам'ятати, що під час горіння листя та інших рослинних залишків у повітря вивільняються шкідливі хімічні сполуки, які знижують імунітет людини, викликають алергію, захворювання дихальних шляхів, посилюють негативний перебіг хронічних, а також сприяють розвитку онкологічних захворювань.

Рятувальники Львівщини вкотре наголошують, що спалювання сухої трави, чагарників, сміття та іншої рослинності ЗАБОРОНЕНО❗️

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ