Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині сталися дві ДТП із потерпілими

фото - пресслужба ДСНС
фото - пресслужба ДСНС
фото - пресслужба ДСНС
фото - пресслужба ДСНС
1/2
Упродовж останньої доби на території Львівської області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, під час яких травмувалися люди.

Про це інформує пресслужба ДСНС.

Так, 24 червня о 14:36 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в с. Загір’я Львівського району водій автомобіля "Audi A6" в’їхав у причіп вантажного автомобіля "Volvo".  Після прибуття до місця виклику рятувальники 48-го державного пожежно-рятувального поста м. Рава-Руська за допомогою шанцевого інструменту деблокували водія та пасажира автомобіля "Audi A6", яких затиснуло деформованими конструкціями автівки, та передали медикам. Потерпілих із травмами різного ступеня важкості ушпиталили до клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова. 

25 червня о 00:28  рятувальники отримали повідомлення про те, що в с. Лішня Дрогобицького району водій автомобіля "Volkswagen Bora" не впорався з керуванням та перекинувся. Внаслідок цього конструкціями автомобіля затиснуло пасажирку. Після прибуття до місця події рятувальники за допомогою гідравлічного розтискача вивільнили потерпілу та передали медикам. Так, пасажирка автомобіля та водій отримали травми. Обох у важкому стані госпіталізували до Дрогобицької міської лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ