Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині створено промисловий парк „Черляни”

У результаті роботи робочої групи „Промислові парки: перепрофілювання військових містечок”, в склад якої увійшли представники органів державної та місцевої влади, у Львівській області (Городоцький район, с. Черляни) вперше у Західному регіоні створено Промисловий парк „Черляни” – про це повідомила прес-служба ЛОДА з посиланням на  головне управління економіки Львівської ОДА.
Промисловий парк „Черляни” має своїм завданням залучення вітчизняних та іноземних інвестицій, спрямованих на випуск конкурентоспроможних товарів та надання високоякісних послуг для експорту та поставок на внутрішній ринок, полегшення реалізації інвестицій, впровадження нових технологій, створення сучасної виробничої, транспортної та ринкової інфраструктури, ефективне використання природних і трудових ресурсів, створення додаткових робочих місць, прискорення соціально-економічного розвитку України та поліпшення інвестиційного клімату в Україні.
На цей час триває розробка стратегії поетапного входження іноземних та вітчизняних інвесторів у структуру реалізації проекту створення Промислового парку „Черляни”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ