Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині талановиті юні футболісти безоплатно навчатимуться у спортшколі

Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА
1/4
Діти, яких запримітили зірки футболу та футбольні функціонери, зможуть безплатно навчатись у футбольній школі Славської громади.

Про це пише голова Львівської ОВА Максим Козицький.

"На Львівщині дали старт проєкту "Пошук та розвиток талантів". Близько 600 дітей з 16 закладів освіти Славської громади, віком від 7 до 12 років, мали нагоду проявити себе під час тестування перед зірками футболу та футбольними функціонерами, а ті, кому це вдалося найкраще, зможуть безкоштовно навчатись у футбольній школі Славської громади", – розповідає Максим Козицький.

"Пошук та розвиток талантів" – це пілотний проєкт, який має на меті пошук футбольних талантів серед дітей та тренерів. У проєкті планують охопити близько трьох тисяч дітей та понад 200 тренерів з містечок та сіл і допомогти їм вийти на новий рівень.

"У Львівській області проєкт втілюють вперше. Відбувається це у співпраці з Інститутом футболу УАФ та Національним університетом фізичного виховання і спорту України", – зауважив Козицький.

Сьогодні у межах проєкту у Славському діти змогли поспілкуватися із легендою футболу – олімпійським чемпіоном Олексієм Михайличенком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ