Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині "Таврія" збила велосипедиста

1/3
У Яворівському районі в автопригоді постраждав велосипедист. 73-річного мешканця району госпіталізовано в травматологічне відділення, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 1 лютого, близько 9.00 на вулиці Львівській в селищі Шкло, Яворівського району.

Як встановили поліцейські, водій автомобіля «ЗАЗ 110307», 45-річний мешканець Яворівського району, скоїв наїзд на велосипедиста, 73-річного мешканця цього ж району.

Велосипедиста госпіталізовано в травматологічне відділення з діагнозом: «черепно-мозкова травма, струс головного мозку, тупа травма грудної клітки, закритий перелом лонної кістки зліва».

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ