Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині трапилась аварія на шахті, є загиблі

Як повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, трапилась аварія на шахті "Відродження" ДП Львіввугілля в Червонограді.

За повідомленням, аварія трапилась на шахті "Відродження" в Червоноградському районі Львівщини. Шахта входить в структуру ДП "Львіввугілля".

За попередньою інформацією, є загиблі і поранені. На глибині ще є люди їм закачують повітря. На місці працюють медики і рятувальники.

Як згодом повідомили в ДП "Львіввугілля", 29 червня на шахті “Відродження” ДП “Львіввугілля” о 13:20, на  сполуці 174 монтажної камери з 174 конвеєрним штреком пласта “Сокальський”, під дією гірничого тиску сталось обрушення порід покрівлі. Внаслідок цього були смертельно травмовані гірники Андрій Кончук і Володимир Макогін. На місці працюють гірничорятувальники ЛВ ВГРЗ.

Адміністрація та трудовий колектив ДП «Львіввугілля», Львівська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України та Регіональне об'єднання Незалежної профспілки гірників України м.Червонограда глибоко сумують з приводу трагічної загибелі на шахті «Відродження»:  

  • КОНЧУКА Андрія Володимировича 1986 р.н. – машиніста гірничих виїмкових машин, бригадира ГОЗ дільниці з видобутку вугілля
  • МАКОГОНА Володимира Юрійовича 1987 р.н. – в.о. майстра гірничого дільниці з видобутку вугілля.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ