Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині у пожежах загинуло двоє людей

1/2
29 січня на пожежах у Львівській області загинуло двоє людей. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

29 січня о 00:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Раневичі Дрогобицького району. Пожежа виникла в цегляному житловому будинку, критому шифером, розміром 8×9 м.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 5-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Дрогобич та 37-го державного пожежно-рятувального поста м. Стебник. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику вогонь швидко поширився горючими конструкціями даху та охопив його повністю. Через сильне задимлення, що виникло внаслідок пожежі, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Під час проведення робіт з розвідки пожежі, на сходовій клітині, що вела на горище, вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка. Як з'ясувалось, чоловік проживав на горищі та в момент виникнення пожежі намагався самостійно покинути задимлене приміщення. Загиблим виявився брат власниці будинку - чоловік 1966 року народження.  О 01:32 вогнеборці локалізували пожежу, та о 02:21 повністбю ліквідували в складі однієї ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 80 кв.м.  та речі домашнього вжитку на площі 40 кв.м.  

До ліквідації пожежі залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Також, сьогодні вранці, 29 січня о 06:00 надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Прилбицькій. Пожежа виникла в одноповерховій дерев’яній літній кухні, критій шифером, розміром 10×5 м. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 31-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, будівля була повністю охоплена вогнем. Під час гасіння пожежі, вогнеборці під зруйнованими конструкціями будівлі виявили тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився власник будівлі - чоловік 1956 року народження.  О 06:50 вогнеборці локалізували пожежу, та о 07:10 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено літню кухню повністю.

До ліквідації пожежі залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ