Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині в аварії ВАЗ загинула жінка-пасажир

На Львівщині внаслідок дорожньо – транспортної пригоди загинула жінка. За попередніми даними, автомобіль ВАЗ – 2107, пасажиром якого була загибла, виїхав за межі проїзної частини та перекинувся на узбіччі, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо–транспортна пригода сталась 14 жовтня о 17.10 на автодорозі Мостиська – Самбір в селі Викоти Самбірського району. 33 – річний водій автомобіля ВАЗ – 2107, рухаючись в напрямку Самбора,  виїхав за межі проїзної частини на узбіччя та перекинувся.

Внаслідок події пасажир автомобіля, 57 – річна місцева мешканка,  отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці пригоди. Інші пасажири автомобіля віком 14 та 24 роки були госпіталізовані у Самбірську центральну районну лікарню.

За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Вчинене карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ