Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині в аварії загинув водій ВАЗ

На Львівщині під час ДТП одна особа загинула, троє травмовано. Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 червня на автодорозі «Львів – Тернопіль» в селі Струтин Золочівського району, повідомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

За попередніми даними, 22-річний місцевий житель керуючи автомобілем ВАЗ-2106, скоїв зіткнення з автомобілем «Форд Транзит» під керуванням 21-річного жителя міста Золочів.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди  водій автомобіля ВАЗ-2106 від отриманих травм помер  під час надання медичної допомоги. Пасажир даного автомобіля – 18-річний житель села Струтин госпіталізований в лікарню.

Також тілесну ушкодження отримали водій та 24-річна жінка-пасажир автомобіля «Форд Транзит», жителька Тернопільської області.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Призначено ряд експертиз. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ