Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині в Новому Яричеві у господарській будівлі вибухнув газ

Як повідомили в Головному управлінні ДСНС Львівщини, місцева пожежна команда сел. Новий Яричів ліквідувала займання в будівлі де відбувся вибух газу.

03 січня о 09:02 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення  про вибух газу з подальшим горінням в сел. Новий Яричів на вул. Шевченка, 57 Львівського району в цегляній господарській будівлі.

До місця виклику виїхали рятувальники місцевої пожежної команди сел. Новий Яричів, а також рятувальники пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Львівській області. 

На момент прибуття місцевої пожежної команди до місця виклику будівля була зруйнована, а також відбулось займання речей домашнього вжитку.  

Місцеві рятувальники приступили до проведення робіт з ліквідації займання. Завдяки злагодженим діям місцевої пожежної команди, вдалось не допустити подальшого розповсюдження вогню та ліквідувати займання.

О 09:15 пожежу локалізовано та о 09:50 ліквідовано.

Вогнем знищено дах на площі 10 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м, 0,5 т сіна. 

Внаслідок вибуху знищено перекриття на площі 15 кв.м, стіну на площі 8 кв.м, пошкоджено стіну на площі 10 кв.м.

Внаслідок пожежі отримала опіки двох рук та шиї І-ІІ ступеня власниця, 1966 року народження,  яку госпіталізовано до КНП «8-ої міської клінічної лікарні м. Львова».

До ліквідації пожежі залучалось  9  чоловік  особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ