Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині відбудеться фінал Кубку України з лижних перегонів

У Західному реабілітаційно-спортивному центрі на Самбірщині вже завтра, 11 березня, стартує фінал розіграшу Кубку України з лижних перегонів. Про це повідомили 10 березня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото ілюстративне

Змагання розпочнуться з офіційного тренування. У п’ятницю спортсмени позмагаються у спринтерській гонці вільним стилем на 1600 метрів. У суботу відбудеться гонка класичним стилем. Чоловіки бігтимуть 15 кілометрів, а жінки – 10. У неділю на спортсменів знову чекатиме офіційне тренування, а в понеділок – гонка вільним стилем (масстарт). Чоловіки долатимуть 50 км, а жінки – 30 км.

"Західний реабілітаційно-спортивний центр цього сезону вже прийняв щонайменше 5 національних змагань. Для нас за честь, що на Львівщину, а ще й в гірські райони, приїжджає багато спортсменів з різних куточків України. Це і промоція нашої області, і утвердження іміджу Львівщини як спортивного регіону", – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Фіналу розіграшу Кубку триватиме до понеділка, 15 березня. Для багатьох спортсменів ці змагання стануть своєрідним закриттям змагального сезону.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, каратисти Львівщини цього тижня позмагаються на міжнародному турнірі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ