Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині відбудуться змагання з гірськолижного спорту

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, вже цієї п’ятниці, 31 січня, гірськолижний курорт “Буковиця” поблизу Борислава прийматиме відкриті змагання з гірськолижного спорту ʺBukovytsia OPENʺ.

Вже цієї п’ятниці, 31 січня, гірськолижний курорт “Буковиця” поблизу Борислава прийматиме відкриті змагання з гірськолижного спорту ʺBukovytsia OPENʺ.

Цьогоріч організатори змагань очікують близько 180 учасників із шести країн: збірна та окремі клуби України, Польщі, Білорусії, Латвії, Румунії та Казахстану.

Як зазначає організатор змагань, український лижник, учасник І Зимових юнацьких Олімпійських ігор 2012 в Інсбруку та Зимових Олімпійських ігор 2014 в Сочі Дмитро Мицак, це рекордна кількість країн за час існування змагань. Їх цьогоріч проводитимуть вже вчетверте. Вперше змагання на Буковиці відбулись 8 – 9 лютого 2017 року.

Варто наголосити, що змагання відбуватимуться за стандартами міжнародної федерації лижного спорту FIS. Змагання є відкритими для відвідувачів.

Зазначимо, що організаторами змагань є Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, федерація лижного спорту України, Бориславська та Трускавецька міські ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ