Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині відбувся чемпіонат області з черлідингу

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА, цієї неділі, 23 лютого, у Львові відбувся чемпіонат області з черлідингу. Ці змагання стали одними з наймасштабніших у місті: понад 600 черлідерок боролися за нагороди.
Фото: Lviv Angels

Це представниці львівських клубів (15-ти осередків клубу LVIV ANGELS та трьох осередків Nancy Dolls), а також - спортсменки зі Стрия.

Черлідерки п’яти вікових категорій (3−5 років, 5−8 років, 8−12 років, юніори та дорослі) змагалися у трьох стилях (джаз, фрістайл і хіп-хоп) у соло, дуетах, квартетах і командах.

Серед учасниць найбільше було ʺЛьвівських янголівʺ, отож, левова частка нагород здобута ними. Чемпіонами Львівської області стало 13 команд, 9 квартетів, 6 дуетів та 10 соло Lviv Angels.

Вагомі здобутки й у черлідерок Nancy Dolls: два перших місця у командних змаганнях, два перших серед квартетів, сім перших серед дуетів та 14 золотих медалей у сольних виступах.

Чемпіоном повернулася до Стрия й місцева чер-данс-фрістайл-команда, яка посіла перше місце у віковій категорії 8-12 років (шкільна ліга).

Крім спортивного, ці змагання мали й важливе соціальне значення, оскільки батьки черлідерів та інші вболівальники і глядачі долучилися до добрих справ, зробивши благодійний внесок у розмірі вартості вхідного квитка (50 грн.).

Загалом на змаганнях зібрали 60000 грн. До збору зазначеної суми долучилися також тренери і керівництво спортивних клубів з черлідингу. Усі зібрані кошти передадуть до благодійного фонду ʺСвіт дитиниʺ, одним із проєктів якого є всебічна допомога хворим дітям, у тому числі невиліковно хворим.
Додамо, що черлідерки LVIV ANGELS та Nancy Dоlls були суперницями лише на львівському килимі. Невдовзі вони дружнім колективом вирушать до Харкова, де 9-10 березня представлятимуть Львівщину на чемпіонаті України.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, представниця Львівщини стала другою на чемпіонаті України з біатлону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ