Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині відзначили найкращих спортсменів області 2022 року

Сьогодні у сесійній залі Львівської облради відбулося засідання Олімпійської ради Львівщини – представницького органу Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області.
Фото - ЛОДА

Участь у засіданні ради взяли, зокрема, президент НОК України, міністр молоді і спорту  Вадим Гутцайт, начальник Львівської ОВА Максим Козицький, голова Львівської облради Ірина Гримак, президент Відділення НОК на Львівщині Юрій Турянський та начальник управління молоді і спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

У межах засідання відзначили найкращих спортсменів області цього року та їх тренерів, вручили подарунки та погасили тематичні конверти і марки.

Так, Максим Козицький подарував пістолети зі стрільби кульової провідного виробника спортивної зброї «PARDINI» спортсменам Юлії Коростильовій, Анастасії Німець, Володимиру Пастернаку та Глібу Кігітову. Саме з цього виду спорту Львівщина завдяки Павлу Коростильову має першу олімпійську ліцензію.

Під час заходу відзнаки найкращих спортсменів 2022 року вручили Павлу Коростильову (кульова стрільба) та Олександрі Хоменець (вільна боротьба). Відзнаки найкращих тренерів отримали Сергій і Валентини Коростильові (тренери Павла Коростильова) та Андрій Бирка (тренер Олександри Хоменець).

Цьогоріч Павло виборов першу для Львівщини ліцензію на Олімпійські ігри у Парижі. Спортсмен здобув 4 медалі на чемпіонаті світу в Каїрі, серед яких золота. А на чемпіонаті Європи у Вроцлаві Павло виборов 3 медалі. 19-річна Олександра Хоменець цьогоріч стала віцечемпіонкою світу серед дорослих та чемпіонкою Європи серед юніорів.

З цієї нагоди Вадим Гутцайт, Максим Козицький, Ірина Гримак, Юрій Турянський та керівник Львівської дирекції АТ «Укрпошта» Євген Савчук погасили марки та конверти із зображеннями найкращий спортсменів Львівщини 2022 року.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький подякував членам Олімпійської ради за їхню роботу та за підтримку розвитку спорту у регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ