Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На Львівщині відзначили учасників Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої творчості

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, сьогодні, 11 жовтня, заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко зустрівся із представниками хореографічних дитячих колективів, які беруть участь у Міжнародному дитячому фестивалі народних танців «Полуничка, левеня запрошують друзів».

Зокрема, до Львова завітали представники колективів із Грузії, Туреччини, Польщі, а також Києва, Дніпра, Львова та інших міст України.

«Ми неймовірно раді вітати юних, обдарованих, надзвичайно гарних дітей і ваших педагогів. Ви маєте великі успіхи у творчій діяльності, особливо міжнародній.  Діти – це наше все, і кожен батько та мати робить для своїх дітей все, що можливо і навіть більше. Для підтримки різного роду культурних заходів в області є регіональна програма і цей фестиваль теж підтриманий Львівською ОДА. Ми продовжуватимемо і надалі підтримувати такі заходи»,-  зазначив Іван Собко.

Також заступник голови Львівської ОДА відзначив подяками та дарунками учасників фестивалю.

Організатором фестивалю є Народний дитячий хореографічний ансамбль народного танцю «Полуничка» та її засновник Наталя Добинда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ