Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині вітер наробив шкоди

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/6
У Львівській області рятувальники ліквідували наслідки сильного вітру. Про це повідомили 30 грудня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.

29 грудня о 09:33 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в м. Трускавець на вул. Городище, на проїжджу частину впало дерево та перешкоджає руху транспорту. До місця події було направлено рятувальників 7 державної пожежно-рятувальної частини м. Трускавець. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по розрізанню дерева та прибирання його з проїжджої частини.

Цього ж дня о 11:19 до надзвичайників надійшло повідомлення, що в м.Сокаль на вул. Героїв УПА, 23 впало дерево на автомобіль "RenautТrafik". Пожежно-рятувальним відділенням проведено порізку дерева та прибирання його з автомобіля. На момент падіння дерева в автомобілі людей не було.

О 12:44 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в сел. Куликів Жовківського району на дорогу державного значення М-09 Тернопіль – Львів – Рава–Руська впали дерева та перешкоджають руху транспорту. Пожежно-рятувальним відділенням проведено порізку дерев та прибирання їх з проїжджої частини

Також 29 грудня о 15:11 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в м. Львові на вул. Тернопільська,20 в двоповерховому приватному житловому будинку, внаслідок сильного вітру пошкоджено покрівлю з металевої бляхи на площі 30 кв.м з можливою загрозою падіння на лінію електромережі. До місця події було направлено надзвичайників 30-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Львова. Пожежно-рятувальним відділенням через оглядове вікно даху проведено роботи по закріплюванню бляхи.

Для ліквідації наслідків негоди залучалося 16 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Ніхто з людей не постраждав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ