Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині внаслідок ДТП травмувалися двоє водіїв двоколісних

фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
1/2
На Львівщині минулої доби внаслідок ДТП травмовані двоє водіїв двоколісних транспортних засобів.

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Так, 7 червня, о 18:40, у селі Поршна Львівського району водій автомобіля "Рено Сценік", 49-річний житель одного з сіл Стрийського району, скоїв зіткнення з мопедом "Хонда", яким керував 14-річний мешканець одного з сіл Львівського району. Внаслідок ДТП неповнолітній хлопець отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Ще одна ДТП сталася о 14:25 на вулиці Городоцькій у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення мотоциклу "Кавасакі", яким керував 28-річний львів’янин, та автомобіля "Рено Кліо" під керуванням 36-річного мешканця Львова. Внаслідок автопригоди мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу.

За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції Львівщини відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини подій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ