Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині сталась потрійна ДТП

Патрульна поліція Львова
Патрульна поліція Львова
Патрульна поліція Львова
Патрульна поліція Львова
Патрульна поліція Львова
Патрульна поліція Львова
1/3
Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 вересня, близько 15.30 на автодорозі «Київ – Чоп» у селі Тухолька Сколівського району. Внаслідок потрійного зіткнення автомобілів постраждало п'ятеро осіб, серед них іноземець, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 51-річний житель Закарпатської області, керуючи автомобілем "Mercedes Benz 220" і рухаючись в напрямку Львова, не впорався з керуванням і перетнувши суцільну смугу виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення із позашляховиком "Mercedes Benz GL 250" під керуванням 67-річного громадянина однієї з країн Європи та автомобілем «Деу Ланос», за кермом якого перебував 31-річний житель Волинської області.

Внаслідок ДТП отримали травми різного ступеню важкості і були доставлені з місця автопригоди у Сколівську районну лікарню водії всіх трьох транспортних засобів, а також двоє пасажирів.

Всі транспортні засоби зазнали технічних ушкоджень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Всі обставини автопригоди встановлюються.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ