Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині водій легковика розтрощив патрульне авто

Варта1
Варта1
Варта1
Варта1
Варта1
Варта1
Варта1
Варта1
1/4
Водій Volkswagen Passat B8 влетів в авто патрульної поліції на Львівщині. Всі живі. ОДин з патрульних звернувся за допомогою. Водій Volkswagen Passat B8 мав ознаки алкогольного сп'яніння, повідомив координатор Варти1 Ігор Зінкевич у Фейсбук.

ДТП трапилася вчора, 27 грудня, близько 23.00 на трасі Київ -Чоп в селі Дідилів Кам'янко-Бузького району. 

За словами поліції, водій Volkswagen Passat B8 не зупинився на вимогу працівників патрульної поліції, його почали доганяти. В селі Дідилів на заборонений сигнал світлофору зупинилося декілька автомобілів, серед них і автомобіль, який переслідували правоохоронці, Volkswagen Passat B8. Поліція не помітила його і пролетіла на проблискових маячках біля автомобілів, що очікували на зелений сигнал світлофору. Коли патрульні помітила, що проїхали переслідуваний автомобіль, розвернувшись рушили на зустріч, а в той момент водій автомобіля Volkswagen Passat B8 вискочив з колони і полетів в них, чим і спричинив ДТП. 

Водій Volkswagen Passat B8 не коментує нічого про саму ДТП. Окрім того, він заявив, що за кермом Volkswagen Passat B8 не перебував, а водієм являється інша особа. Від проходження тесту на стан алкогольного сп’яніння і доправлення його в лікарню на здачу крові відмовився з тої самої причини, яку він заявив - що він не був за кермом. На місці присутній його адвокат, який також від коментарів відмовився.

Близько 02:20 водій Volkswagen Passat B8, поговоривши з адвокатом, вирішив все ж таки поїхати в лікарню в Буськ і здати кров на аналіз

Внаслідок зіткнення один з працівників поліції звернувся за медичною допомогою. Отримав пошкодження - забій щелепи, підозра на струс головного мозку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ